Vanmac Turf Equipment
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Floor Drissen, onze nieuwe verkoper stelt zich voor

Met een achtergrond vol groene ervaringen en een passie voor gras, is Floor Drissen sinds 1 mei 2023 werkzaam bij Vanmac.

Een groene start

Wat ooit begon als een bijbaantje tijdens weekenden en vakanties, groeide al snel uit tot een liefde voor gras. Op zijn zestiende kwam Floor voor het eerst in aanraking met het onderhoud van gras. Hij kwam als snuffelstagiair op de golfbaan terecht. Hier bleef hij werkzaam in de weekenden en de vakanties, waarnaar zijn liefde voor gras steeds groter werd. Floor behaalde diploma’s aan onder andere de HAS Green Academy en met wat hulp van de eigenaar van de golfbaan, werd hij greenkeeper.

Floor schopte het van assistent greenkeeper tot hoofd greenkeeper. Na zo’n vijf jaar op de golfbaan zet hij de volgende stap naar Feyenoord. Hier was hij verantwoordelijk voor het onderhouden van het trainingsveld en het stadionveld. In zijn tijd bij de Kuip behaalde hij maar liefst vier keer de titel ‘Beste grasmat van de Eredivisie’.

Bij de Kuip leerde Floor veel mensen kennen, deed veel ervaring op in het onderhouden van de grasmat en leerde de machines en plantjes goed kennen.

Na zijn succesvolle tijd bij Feyenoord vond Floor een nieuwe uitdaging bij Barenbrug, waar hij als accountmanager werkzaam was voor Nederland en België. In deze rol adviseerde en ondersteunde hij op technisch gebied en in de verkoop. Hij was met regelmaat te vinden bij gemeenten, golfbanen en graszodenkwekers.

Na deze ervaringen maakte Floor de overstap naar Vanmac Turf Equipment. Wat maakt Vanmac voor hem zo aantrekkelijk? De informele sfeer, down-to-earth mentaliteit en de toegankelijke werkomgeving zijn erg belangrijk. Daarnaast waardeert Floor het dat Vanmac een internationale speler is op het gebied van graszoden met mooie, kwalitatief hoogwaardige machines.

Als verkoper bij Vanmac reist Floor regelmatig naar verschillende landen in Europa, waar hij de producten van het bedrijf vertegenwoordigt, zoals maaiers, oogstmachines en zuigwagens.

Buiten zijn werk bij Vanmac besteedt Floor tijd met zijn vriendin Floor en hun zoontje Otis. Daarnaast is hij in het weekend druk met het kweken van taxussen en druivenstokken.

Floor kijkt ernaar uit om graszodenkwekers te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan en zijn passie voor gras met hen te delen.

Social:

Bekijk ook