Vanmac Turf Equipment
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vanmac, stand K070, niet te missen op SALTEX UK

Een bezoek aan de Vanmac-stand op SALTEX 2023 kun je niet missen... letterlijk! We nemen weer plaats weer op Stand K070 direct voor de ingang van de show en de stand zal bomvol zijn...

Een bezoek aan de Vanmac-stand op SALTEX 2023 mag je niet missen… letterlijk! De stand, die weer zijn plaats inneemt op K070 direct voor de ingang van de show, zal vol staan met apparatuur van toonaangevende merken zoals Progressive en Trilo. Bijzondere hoogtepunten zijn de multifunctionele Trilo M4 opvangbak en de Progressive TDR-15 – de ideale afwerkrolmaaier voor lokale overheden, landgoederen en sportfaciliteiten.

Waar andere stofzuigers de maanden buiten het bladvalseizoen in de schuur doorbrengen, werkt de M4 van Trilo op. De M4 bewijst dat multifunctionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van de prestaties. Er zijn verschillende asopties beschikbaar, waardoor hij ideaal is voor taken die binnen de onderhoudskalender vallen. Wanneer er in de herfst geen bladeren, maaisel en ander afval wordt verzameld, kan de modulaire eenheid worden uitgerust met een verticuteeras voor het effectief verticuteren van grote oppervlakken zoals parken of fairways – waarbij al het materiaal in één keer wordt verzameld in de trechter van 4 m3. Er kan ook een klepelas worden gemonteerd voor snel en handig maaien en verzamelen van gebieden zoals golf roughs en wegbermen.

Als het verzamelen van bladeren op de agenda staat, dan zal Vanmac ook een aantal andere oplossingen laten zien in de vorm van de SU60 zuigwagen en de BL960 blazer. De BL960 is de grootste blazer in het Trilo assortiment, heeft een trekker van 50 pk nodig, heeft een capaciteit van 385 m3/min en levert een luchtsnelheid van 75 m/s, waardoor het een populaire keuze is voor grote oppervlakken. Bovendien kan de uitlaat hydraulisch worden versteld om een krachtige luchtstroom in elke gewenste richting te leveren.

Uit het Progressive assortiment getrokken en gedragen cirkelmaaiers zal de TDR-15 centraal staan. Met een gecombineerde maaibreedte van iets meer dan 4,5 m over de drie dekken combineert de veelzijdige TDR-15 efficiëntie met een superieure maaikwaliteit en presentatie dankzij de snelheidsmessen met hoge punt en zware rollen over de volledige breedte die een onberispelijke streep leveren. Het veranderen van de maaihoogte is eenvoudig, terwijl Progressive’s Pro Lift-N-Turn™ functie het mogelijk maakt om de maaidekken iets op te tillen terwijl de aftakas nog ingeschakeld is om snel en eenvoudig over het parcours of rond obstakels te manoeuvreren.

Het technische team van Vanmac zal gedurende de twee dagen aanwezig zijn op stand K070 om de volledige reeks machines uit hun portfolio voor grond- en groenverzorging te bespreken.

Social:

Bekijk ook