Vanmac Turf Equipment
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vanmac levert alle topmerken voor de graszoden industrie

Welkom

Op deze website vindt u ons aanbod van machines die nodig zijn om graszodenkwekerijen te exploiteren en te onderhouden. Wij leveren machines voor het bewerken van de grond, zaaien, maaien, opvegen van maaisel en graszodenrooiers. Vanmac B.V. is de nummer één leverancier van de beste nieuwe en gebruikte machines op de markt voor alle toonaangevende merken. Vanmac B.V. ontwikkelt en bouwt ook machines in haar eigen fabriek onder de merknaam TRILO. Voor informatie of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vanmac winter onderdelen korting

Op alle originele onderdelen van Kesmac, Brouwer, Trebro, Magnum, Progressive of TRILO. Bestel onderdelen en ontvang een korting per bestelling van:– van € 1.000 tot

Vanmac vertegenwoordigt met trots

Full-Line Brouwer-Kesmac dealer

Het is ons een groot genoegen u te informeren dat Vanmac nu een erkende dealer is van de merken Brouwer Kesmac in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Vanmac levert eerste klas service en Brouwer Kesmac onderdelen die gemakkelijk 24/7 te bestellen zijn via onze website.

Brouwer 4000
Ecoclipper electrical mower

Dealer van Eco Clipper maaiers

Het Eco Clipper maaisysteem is gericht op het regulier onderhoud van grote graszodenvelden zoals die er zijn bij graszodenkwekers. Het is een goed alternatief voor het maaien met een kooimaaier en heeft een hoogwaardige afwerking die het resultaat van een kooimaaier dicht benadert, maar voor een aanzienlijk lagere prijs.

Meer sneden per meter en een fijnere afwerking met de Progressive TDR 22-6

De TDR-22-6 introduceert een dek met 6 bladen van 406 mm lang. Deze messen en een hoge tipsnelheid zorgen voor meer sneden per meter verplaatsing, wat resulteert in een fijner maairesultaat, vergelijkbaar met dat van een kooimaaier, maar tegen een fractie van de bedrijfskosten! De TDR-22-6 biedt ongeëvenaarde prestaties en waarde door de vele standaardfuncties en onderhoudsarme ontwerpen die zich in de praktijk hebben bewezen in bestaande productiemaaiers.

Progressive TDR 22-6

Onze Blog

Een beschrijving van je blog en wat de bezoeker erin kan verwachten.

Vanmac is lid van