Vanmac Turf Equipment
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dit is Vanmac

Vanmac Turf Equipment

Vanmac B.V. levert alle topmerken machines voor het onderhouden en exploiteren van graszodenkwekerijen. Naast deze machines zelf, kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reserveonderdelen voor uw machines. Bestellingen kunt u 24/7 aan ons doorgeven via onze webshop. Bij Vanmac B.V. hebben wij veel ervaring en know-how in huis. Ons serviceteam staat klaar om uw technische vragen te beantwoorden en u te adviseren. U kunt alle machines rechtstreeks bij ons inkopen. Ze worden, waar uw bedrijf zich ook bevindt, door ons bij u op locatie afgeleverd.

Reserveonderdelen bestellen

Vanmac B.V. kan u alle benodigde reserveonderdelen leveren (eigen merk). U kunt natuurlijk alle onderdelen per e-mail bestellen, maar u kunt ook 24/7 onderdelen bestellen via onze webshop. Wanneer u zich registreert als klant, krijgt u de mogelijk om in de webshop snel te zoeken naar de onderdelen die u nodig heeft. U krijgt bovendien direct een prijsopgave.

TRILO; ons wereldmerk

TRILO® is hét topmerk van moederbedrijf Vanmac Group. TRILO-machines worden ontworpen en gebouwd in onze fabriek in Amersfoort (Nederland) en deels in Azië. Ze worden verkocht in meer dan 46 landen. Ons aanbod bestaat uit wide area veegwagens, maai- zuigwagens, bladblazers en verticuteer-eenheden. Onze machines worden onder andere ingezet voor het onderhouden van graszodenkwekerijen, sportfaciliteiten, luchthavens, steden en wegen. Bezoek voor meer informatie de TRILO website.

Werken bij Vanmac / TRILO

Wij van Vanmac B.V. / TRILO vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in zijn werk en trots is op het resultaat. Elke week verlaten machines ons pand, dankzij de persoonlijke bijdrage van iedereen. We werken in een klein team, waar we ons allemaal verantwoordelijk voelen voor ons werk en de kwaliteit die we aan onze klanten leveren. Samen zorgen we voor een veilig en aangenaam werkklimaat. We hebben korte lijnen en een laagdrempelige cultuur. Iedereen mag meedenken over hoe het beter kan. En we worden allemaal naar behoren beloond voor die inzet en betrokkenheid.

Vanmac vertegenwoordigt met trots