Dit is Vanmac B.V.

 

Vanmac BV is opgericht in oktober 2008. Hoewel het een jong bedrijf is, heeft het meer dan 40 jaar ervaring in de markt doordat de meest ervaren mensen uit de markt er werken. Hierdoor kan Vanmac u voorzien van de meest praktische adviezen, een snelle service en online onderdelen leveringen.

Trilo productie
Vanmac BV ontwikkelt en produceert in eigen beheer zuigwagens, bladblazers en verticuteer units. Deze worden onder de naam Trilo vermarkt. Met de meest moderne 3D CAD tekenprogramma’s worden nieuwe machines ontworpen en bestaande machines verbeterd. In de fabriek, die in Amersfoort staat, worden de TRILO producten gefabriceerd, gespoten en geassembleerd volgens de meest moderne productie methodes.

Verkoop
Vanmac B.V. heeft een dealernetwerk door heel Europa dat zorg draagt voor de verkoop en distributie van  machines en onderdelen. Verkoop aan de graszodenindustrie gebeurt rechtstreeks. Informatie over nieuwe en gebruikte machines is te vinden op deze website. Een team van vertegenwoordigers staat klaar om vragen te beantwoorden over machines, lokale dealers te vinden of een demonstratie van de machines te verzorgen.

Service
Vanmac B.V. heeft een service afdeling waar nieuwe machines verkoop klaar gemaakt worden, zodat deze direct door de klant inzetbaar zijn. Gebruikte machines worden hier hersteld en opgeknapt, een lijst met beschikbare gebruikte machines is te vinden op deze website. Service monteurs staan klaar om op locatie service te verlenen en storingen te verhelpen.

Reserve onderdelen/expeditie
Vanmac B.V. heeft een groot aantal reserve onderdelen beschikbaar in het magazijn. Log in en registreer u als klant, zodat u in de webshop snel kunt zoeken naar de door u benodigde onderdelen. Door het selecteren van de onderdelen en het kiezen van een gewenste transportmethode, kunt u direct een offerte van uw bestelling krijgen. Machines en onderdelen worden direct door bekende transporteurs geleverd of met onze eigen vrachtwagen.

Werken bij Vanmac / TRILO
Bent u een ouderwetse vakman met een moderne kijk op techniek? En wilt u graag werken bij een klein familiebedrijf waar de medewerkers trots zijn op het product dat ze samen creëren? Dan heeft Vanmac misschien wel werk voor u. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om een open sollicitatie (voorzien van motivatie) te sturen aan Dhr. Hans Luimes hl@trilo.com.

 

De merken die wij vertegenwoordigen


 

TRILO - Vanmac BV © 2019