Dit is Vanmac B.V.

Vanmac B.V. / TRILO

Vanmac B.V. levert alle topmerken machines voor het onderhouden en exploiteren van graszodenkwekerijen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reserveonderdelen voor uw machines, die u 24/7 kunt bestellen via onze webshop. Bij Vanmac B.V. hebben wij veel ervaring in huis en staat ons serviceteam klaar om uw technische vragen te beantwoorden en u te adviseren. U kunt alle machines rechtstreeks bij ons inkopen en worden waar uw bedrijf zich ook bevindt, door ons bij u aan huis afgeleverd.

Reserveonderdelen bestellen

Vanmac B.V. kan u alle benodigde reserveonderdelen leveren (eigen merk). U kunt natuurlijk alle onderdelen per E-mail bestellen maar u kunt ook 24/7 onderdelen bestellen via onze webshop. Registreer u als klant zodat u in de webshop snel kunt zoeken naar de onderdelen die u nodig heeft en u krijgt bovendien direct een prijsopgave.

TRILO ons wereldmerk

TRILO® is hét topmerk van moederbedrijf Vanmac B.V. TRILO-machines worden ontworpen en gebouwd in onze fabriek in Amersfoort – Nederland en deels in Azië en worden verkocht in meer dan 46 landen. Ons aanbod bestaat uit wide area veegwagens, maai- zuigwagens, bladblazers en verticuteer-eenheden. Onze machines worden onder andere ingezet voor het onderhouden van graszodenkwekerijen, sportfaciliteiten, luchthavens, steden en wegen. Bezoek de TRILO website.

Werken bij Vanmac B.V. / TRILO

Bij Vanmac B.V./TRILO vinden we het belangrijk dat iedereen met plezier werkt en trots is op het resultaat. Elke week verlaten machines ons pand en daar heeft iedereen een bijdrage aan geleverd. We werken in een klein team, waar we ons allemaal verantwoordelijk voelen voor ons werk en de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. Samen zorgen we voor een veilig en aangenaam werkklimaat. We hebben korte lijnen en een laagdrempelige cultuur. Iedereen mag meedenken hoe het nog beter kan. En voor die inzet en betrokkenheid worden we allemaal goed beloond.

Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om een open sollicitatie (voorzien van motivatie) te sturen aan Alies Zeck az@trilo.com.

 

De merken die wij vertegenwoordigen


TRILO - Vanmac BV © 2021