Vanmac Service & Parts

Vanmac B.V. levert alle Topmerken voor de graszoden industrie.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons daarom en wij zullen alles in het werk stellen om altijd voor de beste service te zorgen. De meeste reserveonderdelen hebben wij standaard op voorraad en als u ze vóór 14.00 uur besteld zijn via onze webshop, garanderen wij dat uw bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Zo zorgen wij ervoor dat uw machine snel weer aan het werk kan en ‘down time’ tot een minimum beperkt blijft. Onze medewerkers helpen u graag met technische vragen. Wanneer u uw machine door ons laat onderhouden, gebeurd dit op professionele wijze en wij kennen uw machine immers als geen ander. Indien nodig kunnen wij ook ter plaatse reparaties uitvoeren door onze service monteurs. Wij leveren machines af met onze eigen truck en onze chauffeur zorgt er ook voor dat hij klaar is voor gebruik en kan ook uw werknemers instrueren indien nodig.

Contact

 

Vanmac onderdelen:


Onderdelen bestellen: 033 450 6177 

 

Contact Vanmac Helpdesk & Service:


Service: 033 450 6177
Technische ondersteuning: 033 450 6178

 

U moet de formulieren downloaden als pdf-bestand en digitaal invullen.

 

TRILO Retourformulier

Zonder een retourformulier accepteren wij geen retourzendingen, u kunt het hier downloaden. Retour voorwaarden: Goederen dienen onbeschadigd en compleet retour te komen. Tot 2 maanden na factuurdatum wordt 100% gecrediteerd. Tussen 2 en 6 maanden na factuurdatum wordt 25% in mindering gebracht. Goederen kunnen 6 maanden na factuur datum niet meer retour. Bij retourzending wordt 35,00 euro in rekening gebracht.

Download retourformulier


 

TRILO Garantieformulier

Wilt u een garantie-claim indienen?  Dat kan met dit e-mail formulier ingediend worden. het aanvraagformulier moet volledig ingevuld worden en met de defecte delen binnen 8 dagen na reparatie worden opgestuurd. De defecte delen dienen franco huis naar ons te worden opgestuurd.

Download garantieformulier


 

TRILO Product registratieformulier

Om garantie op uw TRILO-machine te verkrijgen moet u uw machine bij ons laten registreren met het product registratieformulier. De garantie gaat in vanaf de ingevulde datum en als wij het door u ondertekende formulier per e-mail  retour hebben gekregen. Graag mailen naar: info@vanmac.nl.

Download product registratieformulier


 

  Krijg toegang tot de webshop

TRILO - Vanmac BV © 2022