Vanmac Turf Equipment
Zoek
Sluit dit zoekvak.

PM-36/PM-36G Pro-Max 36 maaisysteem met banden

Onderdeelnummer: 629236 (gelakte dekschalen) – 629236G (gegalvaniseerde dekschalen)
Maaibreedte: 10,9 m ***
Maaihoogte: 1,9 tot 12,7 cm in stappen van 1 cm
Maaicapaciteit: 3,5 km/u – 3,5 ha/u* – 6,5 km/u – 7 ha/u* – 10 km/u – 10 ha/u* – 12 km/u – 13 ha/u*
Transportbanden: P275 / 60R 15 Radiaalbanden voor voertuigen
Bedrijfsgewicht: 2086 kg
Draaicirkel (ongemaaide cirkel):
Aanbevolen vermogen aftakas: 100-110 pk
Transportbreedte: 3,96 m
Transporthoogte:
Transportlengte: 9 m ***
Totaal bedrijfsgewicht: 3946 kg ***

 

* Uitgaande van geen overlapping of keren, compleet Pro-Max-systeem.
** De tractor moet voorzien zijn van twee dubbel werkende hydraulisch ventielen, waarvan een met vlottercapaciteit.
*** Complete Pro-Max-Systeem (TD92 en PM-36).

Social

Beschrijving

Een fantastische supermaaier

Als de PM-36 wordt gecombineerd met de Progressive TD92 contourmaaier, ontstaat het Pro-Max 36 maaisysteem. Getrokken door een tractor met 100 pk produceert het Pro-Max maaisysteem een 10,97 m brede maaistrook en kan tot 13,35 ha/u maaien. oor zijn vermogen om gecontroleerd achteruit te rijden, blinkt het Pro-Max 36 systeem uit in een omgeving met een hoge grasproductie. Ondanks zijn grootte heeft de Pro-Max 36 een lichte voetafdruk, zodat hij ideaal is voor vochtige omstandigheden. Als reactie op een grote hoeveelheid suggesties van klanten legt de Next Generation PM-36 de lat nog hoger met nieuwe functies ten behoeve van een verhoging

van de productiviteit en een verdere verlaging van lopende onderhoudsvereisten en -kosten. De Next Generation PM-36 deelt sommige onderdelen en standaardfuncties met de TD92, waaronder: verbeterde grasmaaiseluitworp en onderhoudsvrije maaibladspindels voor lagere kosten van routineonderhoud. De Next Generation PM-36

is verkrijgbaar met gelakte of gegalvaniseerde vastgeboute dekschalen. Vier verschillende OEM-messen zijn verkrijgbaar voor afstemming op de plaatselijke vorm van grasteelt. Als u uw maaiproductiviteit wilt verhogen, koppel dan uw huidige TD92 gewoon aan een Pro-Max 36 en beleef nog jarenlang plezier aan betrouwbaar maaien met de hoogste productiviteit in de branche. De Pro-Max 36 is niet alleen een geweldige supermaaier, maar ook “The Better Built Choice”.

Pro-Max maaisysteem: Het Pro-Max maaisysteem van Progressive is als 5-dekse afwerkmaaier een combinatie van de zeer succesvolle Progressive TD92 en de PM-36. In combinatie produceren zij een 10,97 m brede maaistrook en geven een hele nieuwe betekenis aan het woord productiviteit! Telers beginnen vaak met de 6,7 m brede TD92 en voegen daar later een PM-36 aan toe als zij tegemoet willen komen aan de eisen van hun toegenomen productie. Een Pro-Max maaisysteem vereist twee dubbelwerkende hydraulische circuits, waarvan één met zweeffunctie.

Vastgeboute dekschalen en gegalvaniseerde optie: Voor grastelers op zandige of zure bodem biedt de constructie met een vastgebout dek de mogelijkheid om eenvoudig een dek te vervangen. De constructie met een vastgebout dek is mogelijk omdat Progressive een afzonderlijk dekframe-ontwerp gebruikt bij de constructie. De gegalvaniseerde dekschil van de PM-36 biedt extra bescherming die nodig is voor een lange levensduur in omstandigheden waarin roestvorming een probleem is.

Gemaakt voor de realiteit: Progressive ontwierp het PM-36 maaidek voor een gelijkmatige verspreiding van grasmaaisel door het open uitwerpgedeelte aan de achterkant – voorkomt kluitvorming en zwaden. Voor het aanpassen van de maaihoogte tussen 1,9 en 12,7 cm zijn slechts enkele minuten nodig, zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Het ontwerp van het dekframe voorziet in een gemakkelijke reiniging.

TD92 en PM-36 bevatten veel dezelfde onderdelen: Voor servicegemak en de beschikbaarheid van onderdelen zijn veel van de belangrijkste componenten van de PM-36 en de TD92 identiek. Alle 5 maaidekcomponenten zijn bijvoorbeeld volledig uitwisselbaar. Dit beperkt de opslag van reserveonderdelen tot een minimum en zorgt voor maximale bedrijfstijd!

Onderhoudsvrije maaibladspindels Meerdere jaren getest in de praktijk: de onderhoudsvrije maaibladspindels worden ingezet ter verlaging van zowel de kosten als de tijd die aan routineonderhoud wordt besteed.

U hoeft zich daarom absoluut geen zorgen te maken dat de maaier bij het overslaan van een invetbeurt ineens stil komt te staan.