Beste klanten,

Vanmac BV – TRILO neemt de volgende maatregelen om de verspreiding van het covid-19 virus zo veel mogelijk te voorkomen. Wij houden ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Waar u normaal gesproken welkom bent, hebben we besloten tijdelijk geen bezoekers toe te laten aan onze fabriek ter bescherming van u en onze medewerkers. We hopen op uw begrip hiervoor.  Onze vertegenwoordigers blijven in Amersfoort en zullen niet de weg op gaan, pakketdiensten en transportbedrijven worden gevraagd de pakketten buiten af te leveren, er wordt extra schoongemaakt en extra aandacht besteed aan onze werkwijze.

Betreft monteurs hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Onze monteurs blijven beschikbaar en zullen indien er stroringen zijn de weg op gaan. Dit wel ten alle tijden in overleg met de klant.

Wij zouden het op prijs stellen om eerst telefonisch contact met u op te nemen. Vervolgens zullen wij u op de best passende manier verder helpen. Dit alles om fysiek contact tot een minimum te beperken. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen om de gezondheid van u, uw medewerkers en onze medewerkers te waarborgen.

Mocht u vragen hebben betreft verkoop of service neem dan gerust contact met ons op.

TRILO - Vanmac BV © 2020