Beste klanten,

Vanmac BV – TRILO neemt de volgende maatregelen om de verspreiding van het covid-19 virus zo veel mogelijk te voorkomen. Wij houden ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Waar u normaal gesproken welkom bent, hebben we besloten tijdelijk geen bezoekers toe te laten tot onze fabriek. Dit uiteraard ter bescherming van u en van onze medewerkers. We vertrouwern op uw begrip hiervoor.

Onze vertegenwoordigers blijven in Amersfoort en zullen niet de weg op gaan, pakketdiensten en transportbedrijven worden gevraagd de pakketten buiten af te leveren,. Ook wordt er extra schoongemaakt en extra aandacht besteed aan onze werkwijze.

Wat de beschikbaarheid van onze monteurs betreft, daar hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Onze monteurs blijven beschikbaar en zullen indien er storingen zijn de weg op gaan. Dit wel te allen tijde in overleg met de klant.

Wij geven er onder de huidige omstandigheden de voorkeur aan om bij storingen eerst telefonisch contact met u te hebben. Vervolgens zullen wij u op de best passende manier verder helpen. Dit alles om fysiek contact tot een minimum te beperken. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen om de gezondheid van u, uw medewerkers en onze medewerkers te waarborgen.

Mocht u vragen hebben over verkoop van of service aan onze producten / diensten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw begrip.

Terug naar de home page

TRILO - Vanmac BV © 2022